موضوع: الدجاج الحراري السبت أبريل 19, 2008 3:06 pm
الدجاج الحراري
المكونات
1 - 2 بصله 2- 2 بطاطس او الكميه المطلوبه 3- بسله وجزر 4- 3 حبات طماطم 5- 1 فلفلة 6- كيس حراري 0 يوجد في المحلات الكبري0
طريقة التحضير
تحشي الدجاجه بالارز او الفريك كما تحبي تقطع البصله قطع صغيرة وتقطع عليها الطماطم ويوضع الملح والبهارات 0 فلفل اسمر وشطة وكمون 0وتدهك البصلة جيدا باليد او المفرمه ولكن باليد افضل حتي لا تدوب كثير وتقطع البطاطس قطع مربعات والجزر مربعات صغيرة ويدهن الكيس الحراري بالزيت حتي لا تلصق به الدجاجةو تخلط البصلة بالطماطم علي الدجاج وتوضع بالكيس وتوضع عليها الدجاجة وضعي كوب من الماء ويغلق الكيس بالرباط بيكون مع الكيس رباط مخصوص وتوضع في صنيه وتوضع في الفرن حتي تحمر جيدا وبعد ذلك تقدم في سرفيس علي المائدة
بجد لو عملتوها هتشكروني جميله جدا وفي متناول اليد وسهله
للعلم انا بعملها وبتبقي تحفة انا عندي 18 سنه
جربوها مش هتندمو
وبالهنا والشفا
GaLiLeO Admin
عدد الرسائل : 875 العمر : 32 الدوله : مزاجي : تاريخ التسجيل : 10/04/2008
موضوع: رد: الدجاج الحراري الأربعاء مايو 28, 2008 8:01 pm
مشكووووووووووووووووووووووووووووره يا قمر
زائر زائر
موضوع: رد: الدجاج الحراري الثلاثاء يونيو 03, 2008 3:07 am